U Follow Me, I Follow U

Wednesday, September 14, 2011

10 - Secrets

Aritukan ade cite pasal post ni
lepastukan post ni pulak
kemudian post yang ini
then post ni pulak
after that post yang ini pulak
selepas itu post ini
dan kemudiannya post ni
pah tu cite hok post ni
then lepas tu cite post ni la pulak
sebelum yang terakhir post ini
dan yang terakhir adalah secrets...

nak cite ape ek pasal secrets
ntah la
macam takde secret
tapi tipu la kalo xde secret
rasanya smua org ade rahsia tersendiri
aku pun tak tau ape yang aku rahsiakan
tapi aku akan tau bile tak perlu bagitau sesuatu perkara itu kepada org lain
jadi secret la tu kan
hehe...

0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...