U Follow Me, I Follow U

Tuesday, June 29, 2010

tesis dah hantar, tawaran master dah dapat, resume pn dah hantar

willing aku utk sambung stady kini dah tinggal 30%. kenapa ntah....

Saturday, June 26, 2010

entah dari mana ia datang...

tawaran master dah dapat. kene register antara 29 jun - 9 julai kalau tak silap.
terpandang balik program pelatih pengurusan dari canon opto. tarikh tutup 30 jun ni.
tiba-tiba rasa macam nak apply keje kat situ.hmmm.....

try hantar resume dulu ar.

MASTER OF PUPPET

mari sambung master

Wednesday, June 23, 2010

go england go...marilah sertai brazil.hehe

mahu sokong rooney malam ni...

Tuesday, June 22, 2010

back in business...



saya nk pergi kedai jap lagi...

jap lagi saya nk pergi kedai.
bawak balik barang yang bau kedai.huhu...

Sunday, June 20, 2010

Belum puas lagi...

Program pendidikan biodiversiti bersama perhilitan memang best!!!

Royal belum memang banyak khazanah alam semulajadi..


rafflesia tu ade kat semenanjung rupenye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...