U Follow Me, I Follow U

Wednesday, December 8, 2010

Alhamdulillah...



minggu ni minggu yang agak merunsingkan. Dapat tugasan baru, pastu result exam pulak mengkompiuskan. Tapi hari ni segala-galanya kembali stabil. Alhamdulillah... rezeki tahun baru

Tuesday, December 7, 2010

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432

Semoga tahun baru ini lebih memberi makna kepada semua umat Islam.
Usia dunia semakin meningkat, banyakkan amal soleh dan elakkan wahan.
Insya Allah...

Monday, December 6, 2010

MAHA MAHA MAHA

Tahun ni tak dapat g MAHA. Bz dgn komitmen. xtau tau ape cite pun pasal MAHA. Tgk kat paper macam best je. Insya Allah next MAHA mesti pegi...

Every action you take, you will live in it...

Selesai KJR 12. Alhamdulillah... semuanya selamat. Ini penglibatan aku kali ke-3 dalam KJR Kembara Fifth. Kali pertama sebagai peserta (KJR X), kali kedua sebagai instruktor (KJR XI) dan kali ketiga sebgai Staff Instruktor (KJR XII). Dan setiap tahun adalah berbeza dari segi pengalaman dan cabaran. Semuanya menjadi kenangan pahit dan manis...

Peserta kali ini mempunyai mentaliti yang berbeza. Walaupun kuantiti yang terhad, namun mereka masih kuat.

Tahniah kepada graduan KJR XII. Anda semua bakal peneraju Kelab Kembara FIFTH.


Sekalung penghargaan kepada Sekretariat Rekreasi Kude & P-nut. Sumbangan anda untuk KJR kali ini amat membanggakan. Belajarlah dari apa yang pengalaman hidangkan...




Kepada TOP REX umul, ella, botol & bulan, perjuangan ini belum selesai. Semakin besar pangkat dan darjat seseorang, semakin besar tanggungjawab yang perlu dipikul. Kepada pemantau Sek Rex, thaleq, thanks for always supporting KEMBARA.

Kepada orang lama Kembara, chaptut, pengalaman dan pengorbanan anda dalam KEMBARA amatlah berharga.

To my bestfriend/ex-Sek Rex/ex-Pres K5, thanks for helping us all...

Alumni yang sentiasa memberi sokongan, che wi, terima kasih atas segala tunjuk ajar. Walaupun perjumpaan kita hanya sementara, ilmu dan pengalaman itu boleh digunakan untuk selama-lamanya.



Tidak lupa juga kepada alumni yang lain yang sentiasa memberi sokongan kepada KEMBARA FIFTH.

Anda semua memang terbaik!!!

Peserta terbaik KJR XII, penghargaan yang diberikan oleh KEMBARA untuk anda membawa maksud yang tersirat. Fikir-fikirkanlah...

dan untuk aku... ini mungkin KJR terakhir...




newton 3rd law: every action has an equal reaction...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...