U Follow Me, I Follow U

Tuesday, April 13, 2010

(WTS) Canon 1000D body only

Canon 1000D body only

Package includes: Box+strap+charger+battery+USB cable+Software CD

Price: RM1100 Nego

Warranty: no

Dealing method: COD

Location of seller: KL/Klang Valley/Serdang

Contact method/details: PM/Email/SMS/Call

Age of item: 8th March 2009

Item(s) conditions: 9/10

Shutter Count : 15793

Reason for selling: Upgrade

Monday, April 12, 2010

Semalam yang panjang...

Tahniah ke atas perlantikan Top Rex baru...

Tahniah kepada crew technical kerana berjaya mengadakan familyday buat kali pertama...

Tahniah kepada ROTU sebab accident.huhu...

p/s: blog yg pendek

Saturday, April 10, 2010

Naik itu untuk turun...

Semalam telah berlangsung Majlis Amanat Pengetua. Pada malam itu juga, MTM baru diumumkan. Sekalung tahniah kepada mereka yang baru dilantik. Perlantikan semalam tidak secara rasmi lagi. Mereka secara rasminya akan dilantik pada Malam Pewarisan nanti. Walaubagaimanapun, Muka-muka baru barisan peneraju pelajar K5 ini aku yakin akan memberi impak yang baru pada MTM akan datang. Sekali lagi tahniah diucapkan. Kepada yang akan turun, tahniah dan terima kasih atas sumbangan anda selama ini. Diharapkan kepada bakal mantan MTM yang masih meneruskan pengajian di K5, akan sentiasa membantu MTM baru dan K5. Kepada yang bakal bergraduasi, selamat menyiapkan FYP (huhuhuu...) dan selamat bergraduat.

Malam ini bakal berlaku lagi satu pertukaran barisan kepemimpinan. Nantikan...

Friday, April 9, 2010

sakit perut oh stomach ache...

semalam...
menderita sakit perut dari pagi sampai malam...
tak tau kenapa, bangun2 pagi dah rasa xsedap perut.
Mungkin makan lambat kot. Sebab pagi semalam memang x brekfast pun.
bangun2 trus g klas. Tgh hari baru makan. tapi still perut masih rasa sakit skit2.
Sampai malam masih ada rasa sakit lagi...

Pagi tadi bangun dah ok skit. Lepas klas trus g brekfast.
Perut masih rasa tak selesa. Lepas jumaat tadi g PKU jap.
Ramai pulak orang sakit hari ni. Lama menunggu...
Tiba giliran, doktor cek perut. Tekan2 sebelah kanan bawah bahagian perut, terasa sakit.
Doktor suspek apendiks lalu menghantar aku ke lab untuk cek urine & darah.
Nak dekat sejam tunggu result, doktor cakap xde ape2. Alhamdulillah...
Doktor cakap mungkin angin je kot. Jangan makan makanan pedas ye... nasihat beliau.

Bile doktor suspek apendiks, aku teringat seorang sahabat aku, Azlan nama dia. Dia telah meninggal dunia sebab apendiks masa kami form 3... AL-FATIHAH...

Monday, April 5, 2010

With Kirana theater production...

Dah berkurun agaknya x updet blog...
arini nak cuba start balik.

5 hari bersama krew kirana theater production memang best. Walaupun sekejap bersama mereka, pengalaman bekerja serta menambah kawan baru memang best.

TAHNIAH KIRANA...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...