U Follow Me, I Follow U

Sunday, November 29, 2009

1st Photog Job in My Life....

Majlis pertunangan dan birthday kakak sepupu member aku. Mudah dikenali dengan panggilan Kak Aa. Job yang di offer o;eh member aku, paan. Merangkap 1st job aku. well semua berjalan lancar alhamdulillah. Pengalaman pertama memang mencabar. Ruang rumah yang agak sempit menyebabkan pergerakan aku terbatas. Dinding rumah pula bewarna kuning. walau bagaimanapun semua ok. Kak Aa pun jenis sporting dan senang bekerja dengan beliau. Congrats Kak Aa...










Tahniah Kepada Graduan KJR XI


Wajah baru warga rex








Terima kasih kepada tuan rumah

lagi separuh...

walaupun pahit, aku telan pelan2...

AKIBAT

akibat gatal2 tukar layout blog, aku dah tak reti nak update blog.
akibat internet problem kat kolej, aku dah tak de mood untuk berblog.
akibat dah duk umah, aku mula nak update blog.
huhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...