1st Photog Job in My Life....

Majlis pertunangan dan birthday kakak sepupu member aku. Mudah dikenali dengan panggilan Kak Aa. Job yang di offer o;eh member aku, paan. Merangkap 1st job aku. well semua berjalan lancar alhamdulillah. Pengalaman pertama memang mencabar. Ruang rumah yang agak sempit menyebabkan pergerakan aku terbatas. Dinding rumah pula bewarna kuning. walau bagaimanapun semua ok. Kak Aa pun jenis sporting dan senang bekerja dengan beliau. Congrats Kak Aa...










Comments

bell baek said…
woww...
eM. said…
terbaek dari ladang!!
bro said…
kreative..
jaga2 dgn WB..
Anonymous said…
gud job bro u 1 st job....
pasni buleh std lg caner nk handle client especialy mcm mane nk srh posing...n spt kate epul..
jage2 dgn wb...

-kocot-
Anonymous said…
Assalamualaikum..

aku pegang 1 je,
"excellent through experience"

byk kn lagi cari job, rembat je klu ada..hehe

by da way, permulaan yg baik..=]

(upload la gmbo tu lg..)

peace..!
ejad a.k.a Aizat Razak

*lawa blog..? hehehe.. try pkai template photoblog plak k..=]
Yatmin blog said…
well and good,
I like your colection photo.Apalagi bisa kenal dengan yang di photo.Maaf ya,bukan aku lancang namun aku coba untuk akrab.
Thank,dan sukses untuk anda.

Popular Posts