U Follow Me, I Follow U

Saturday, January 23, 2010

perlu edit sket...

kene select balik gambar untuk sticky album.
selamat terbeliak mata

Wednesday, January 20, 2010

aku dah ade sticker motor baru la...

sticker motor aku dah ade. ade sape2 lg nak curik?

Sunday, January 17, 2010

ini kerja pertama kita...

aku dan mereka kecewa...

Wednesday, January 13, 2010

sticker motor aku hilang???

barang siapa yang mencuri sticker motor aku nescaya akan accident dan mati. aminnn....

Battle Of The Band

Here I come...

Monday, January 11, 2010

My First Guitar...



Ni wishlist tahun lepas dan di extend tahun ni dan tercapai impian itu. alhamdulillah...







Menawan Puncak Nuang...

1st time panjat gunung...
1st time jadi penyapu...
Penat menunggu...
Record 12 jam berjalan...
Overall, sangat best...
Tahniah KEMBARA FIFTH

p/s: gmbr menyusul kemudian

My First Wishlist has become true...







Sunday, January 3, 2010

dah dua hari layan game ni sampai mengantuk...


lehe
pigok
beteng
stopang
takal
pajaa
kimo
enal

Saturday, January 2, 2010

Wishlist 2010

SELAMAT TAHUN BARU 2010

Tahun ni aku target beberapa gear yang telah lama diidamkan. so selamat hunting...


Distortion Padel
Tahun lepas dah berjaya mendapatkan guitar electric


Rechargeable Battery
Tahun lepas dah angkat DSLR skali dengan flash. So penggunaan battery pakai buang untuk flash dah sekotak penuh.huhu... Masa untuk upgrade.

Canon Widelens 10-22mm
Ni target lens untuk tahun ni.


Battery Grip
Battery tambahan untuk DSLR aku. Baru sedap nak buat job.hehe

Canon Speedlite 580EX
Rasa macam nak upgrade flash. Kalau ada rezeki insya Allah...


Desktop Computer
Ni wishlist tahun lepas yang masih belum tercapai.

Acoustic Guitar
Ni juga wishlist tahun lepas yang belum tercapai. Idamkan guitar acoustic sendiri

Bass Guitar
Hobi baru ni. Tapi dah lama tak sentuh instrument ni.hehe.
Juga wishlist tahun lepas yang belum tercapai.

Canon lens 50mm 1.2
Prime lens canon idaman. Macam susah nak dapat. Nilai harga yang mencecah RM5+++. Tapi kalau ada rezeki insya Allah boleh dapat.


Canon 7D
Kalau ada budjet lebih nak upgrade ke body ni


Marshall Amplifier
Memang best kalau boleh dapat ni. Baru layan main gitar.hehe


Kereta
Insya Allah.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...