U Follow Me, I Follow U

Wednesday, August 7, 2013

Ramadhan 2013

Alhamdulillah Ramadhan dah sampai ke penghujungnya.
Mari singkap skit akitiviti sepanjang Ramadhan tahun ini...



Time puasa ni semangat lebih skit nak berkebun. Tak tau la kenapa. Tapi tiap2 bulan puasa mesti buat aktiviti pecah tanah



Back garden yang masih belum ade perancangan untuk melandscape kan nya. Tapi niat tu dah ada.hehe...



Yaaa mari jadi electrical engineering sebelum raya



Peralatan-peralatan engineer yang tidak bertauliah


Maka inilah hasilnya lampu raya baru. hehe...



Kemas bilik yang dah berabuk




Khatam Al-Quran oh yeahh...



Zakat fitrah alhamdulillah...


Alhamdulillah semoga kita dipertemukan dengan Ramadhan pada tahun hadapan pulak Insya Allah...
Aik gambar tarawikh xde plak. xpela alhamdulillah tahun ni sekali lagi full tarawikh, tapi masih xboleh nak 100% kat masjid/surau berjemaah. Ada gak hari-hari yang solat sendiri2. Insya Allah azam utk tahun depan.hehe...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

Tilawah Al-Quran sempena Ramadhan...



Alhamdulillah selesai untuk Ramadhan tahun ni...
Semoga diberi kesihatan yang berpanjangan untuk diteruskan pada Ramadhan akan datang...
Insya Allah...

Tuesday, August 6, 2013

Barang sudah sampai...

Beberapa minggu lepas dapat parcel ni. Tapi baru sekarang sempat nak update blog.hehe




Mula-mula dapat SMS daripada mak yang parcel ni sampai kat umah. Aik rasa pelik plak sebab xde plak beli ape-ape barang online dan pos kat umah



Pastu bile balik umah dan tengok parcel tu bertambah pelik sebab die tulis hadiah. wah rasanya xde juga join ape2 pertandingan... hmm...


bile bukak baru tau. owhhh gift daripada gunung online. Hari tu ade join event Gunung Online (GO) Base Camp. ade beli baju dari event ni. so dapat la free gift. tq tq...



Ini ialah washbag yang digunakan untuk menyimpan peralatan mandi manda masa masuk hutan. Alhamdulillah tercapai gak hajat nak washbag. Sebelum ni target washbag deuter rollbag. Tapi dapat ni pun dah kire cantek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...