Ramadhan 2013

Alhamdulillah Ramadhan dah sampai ke penghujungnya.
Mari singkap skit akitiviti sepanjang Ramadhan tahun ini...



Time puasa ni semangat lebih skit nak berkebun. Tak tau la kenapa. Tapi tiap2 bulan puasa mesti buat aktiviti pecah tanah



Back garden yang masih belum ade perancangan untuk melandscape kan nya. Tapi niat tu dah ada.hehe...



Yaaa mari jadi electrical engineering sebelum raya



Peralatan-peralatan engineer yang tidak bertauliah


Maka inilah hasilnya lampu raya baru. hehe...



Kemas bilik yang dah berabuk




Khatam Al-Quran oh yeahh...



Zakat fitrah alhamdulillah...


Alhamdulillah semoga kita dipertemukan dengan Ramadhan pada tahun hadapan pulak Insya Allah...
Aik gambar tarawikh xde plak. xpela alhamdulillah tahun ni sekali lagi full tarawikh, tapi masih xboleh nak 100% kat masjid/surau berjemaah. Ada gak hari-hari yang solat sendiri2. Insya Allah azam utk tahun depan.hehe...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

Comments

Popular Posts