U Follow Me, I Follow U

Saturday, April 23, 2011

Jejak kaki di pit stop sepang...


1st time masuk track






Thanks to my friend...

Sunday, April 10, 2011

Dah 3 tahun...

Masih belum menang apa2...

Friday, April 8, 2011

Battle mood...



Battle of The Band kembali lagi
15 Big Jamm
9 April 2011
Dewan Putra 2, Kolej Serumpun UPM

Ini merupakan kali ketiga aku join battle semenjak masuk UPM ni. Aku start join battle masa 2nd year. Masa tu buat kat K10. First time join battle. Memang neves gile.hehe...Kami main lagu Cranberries - Zombie dan Estrella - Stay.

Kali kedua 15 Big Jamm kat Kolej Serumpun. Main lagu ACAB - Orang Timur dan Cinta Gila. Kali kedua ni lebih yakin, tapi masih takde rezeki untuk menang. Ape-ape pun kedua-duanya memberi pengalaman dan kenangan yang cukup manis.

Kali kali ketiga aku join battle. Anjuran Serumpun jugak. 15 Big Jamm. Dengan barisan ahli yang lebih mantap kami akan berusaha untuk menang kali ini. Insya Allah...Jemputlah datang beramai-ramai ke Dewan Putra 2 Kolej Serumpun. Supportlah kami.hehe

ROCK YEAHHH!!!

Wednesday, April 6, 2011

Perjalanan ini tanahnya masih merah...

dah hujung sem 2 ni...

Familyday Rex Reunion yang amat bermakna

THX REX...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...