Barang sudah sampai...

Beberapa minggu lepas dapat parcel ni. Tapi baru sekarang sempat nak update blog.hehe




Mula-mula dapat SMS daripada mak yang parcel ni sampai kat umah. Aik rasa pelik plak sebab xde plak beli ape-ape barang online dan pos kat umah



Pastu bile balik umah dan tengok parcel tu bertambah pelik sebab die tulis hadiah. wah rasanya xde juga join ape2 pertandingan... hmm...


bile bukak baru tau. owhhh gift daripada gunung online. Hari tu ade join event Gunung Online (GO) Base Camp. ade beli baju dari event ni. so dapat la free gift. tq tq...



Ini ialah washbag yang digunakan untuk menyimpan peralatan mandi manda masa masuk hutan. Alhamdulillah tercapai gak hajat nak washbag. Sebelum ni target washbag deuter rollbag. Tapi dapat ni pun dah kire cantek...

Comments

Popular Posts