U Follow Me, I Follow U

Saturday, January 2, 2010

Wishlist 2010

SELAMAT TAHUN BARU 2010

Tahun ni aku target beberapa gear yang telah lama diidamkan. so selamat hunting...


Distortion Padel
Tahun lepas dah berjaya mendapatkan guitar electric


Rechargeable Battery
Tahun lepas dah angkat DSLR skali dengan flash. So penggunaan battery pakai buang untuk flash dah sekotak penuh.huhu... Masa untuk upgrade.

Canon Widelens 10-22mm
Ni target lens untuk tahun ni.


Battery Grip
Battery tambahan untuk DSLR aku. Baru sedap nak buat job.hehe

Canon Speedlite 580EX
Rasa macam nak upgrade flash. Kalau ada rezeki insya Allah...


Desktop Computer
Ni wishlist tahun lepas yang masih belum tercapai.

Acoustic Guitar
Ni juga wishlist tahun lepas yang belum tercapai. Idamkan guitar acoustic sendiri

Bass Guitar
Hobi baru ni. Tapi dah lama tak sentuh instrument ni.hehe.
Juga wishlist tahun lepas yang belum tercapai.

Canon lens 50mm 1.2
Prime lens canon idaman. Macam susah nak dapat. Nilai harga yang mencecah RM5+++. Tapi kalau ada rezeki insya Allah boleh dapat.


Canon 7D
Kalau ada budjet lebih nak upgrade ke body ni


Marshall Amplifier
Memang best kalau boleh dapat ni. Baru layan main gitar.hehe


Kereta
Insya Allah.....

1 expressions:

aiRa hAnneY said...

amin..
amin..
suke bab guitar tuh..yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...