sakit perut oh stomach ache...

semalam...
menderita sakit perut dari pagi sampai malam...
tak tau kenapa, bangun2 pagi dah rasa xsedap perut.
Mungkin makan lambat kot. Sebab pagi semalam memang x brekfast pun.
bangun2 trus g klas. Tgh hari baru makan. tapi still perut masih rasa sakit skit2.
Sampai malam masih ada rasa sakit lagi...

Pagi tadi bangun dah ok skit. Lepas klas trus g brekfast.
Perut masih rasa tak selesa. Lepas jumaat tadi g PKU jap.
Ramai pulak orang sakit hari ni. Lama menunggu...
Tiba giliran, doktor cek perut. Tekan2 sebelah kanan bawah bahagian perut, terasa sakit.
Doktor suspek apendiks lalu menghantar aku ke lab untuk cek urine & darah.
Nak dekat sejam tunggu result, doktor cakap xde ape2. Alhamdulillah...
Doktor cakap mungkin angin je kot. Jangan makan makanan pedas ye... nasihat beliau.

Bile doktor suspek apendiks, aku teringat seorang sahabat aku, Azlan nama dia. Dia telah meninggal dunia sebab apendiks masa kami form 3... AL-FATIHAH...

Comments

Popular Posts