U Follow Me, I Follow U

Thursday, August 25, 2011

3 - Films

Awal2 aritu post ni.
pastu post ni 
semalam cite pasal ni plak
Jadi hari ni nak sambung kisah ni plak...

alamakkk dah lama la tak layan wayang
sejak start puasa hari tu rasa malas nk tengok wayang
yela kalo nak tengok pun kene tengok time siang
malam nak kosentret tarawikh
aku ni pulak kalo tengok wayang suke makan pop corn baru best
so disebabkan bulan pose ni kite cuti wayang dulu ye.

currently tengah layan cerite LAUT 11, 12, 13
 
 
saje nk repeat blk cite ni sbb best. 
ocean 12 & 13 dah pernah tgk kat wayg dulu
ocean 11 je tak pernah tgk lagi.huhu

Dulu2 gile series OC & Prison Break
pastu dah lama tak layan series.
 
 
 

sekarang ni baru nak layan ni pulak.hehe


tertarik nk tgk cite ni sbb awek cun2.hehe...
tapi jalan cite die pun best gak

that's all 4 today
tq

3 expressions:

botol said...

fuyoo.best x beuty lettle liars??
nnt aku amek kat ko /.hehe

Asyraf Azizan said...

aku baru download ckit je. best gak sbb awek cun2 je.hehe

botol said...

hehe..tgk ckit lawa mcm ner..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...