U Follow Me, I Follow U

Thursday, September 8, 2011

8 - Fears

Aritukan ade cite pasal post ni
lepastukan post ni pulak
kemudian post yang ini
then post ni pulak
after that post yang ini pulak
selepas itu post ini
dan kemudiannya post ni
pah tu cite hok post ni
now nk cite pasal ni pulop

fear, ketakutan, fobia
perkara ni memang setiap orang ada dan akan rasa
kalo dorg xde ni maknanye dorg xnormal la
sebab xde perasaan,hehe...

Deep Water



Aku agak takut tapi xde la sampai level fobia kepada air dalam
terutama air sungai, tasik dan laut
kalo kolam renang tak takut pun
bukan sebab tak reti berenang
tapi risokan bende ape yang ade kat dalam air tersebut
rasa macam ade tangan nak tarik kaki masuk dalam
selalu rasa macam tu kalo mandi kaki ayam la
kalo pakai kasut atau sandel xde la rasa sangat
kalo kat tempat dalam macam ni biasanya aku akan floating je kaki ke atas
tapi aku suke mandi sungai kat tempat dalam sebab leh main terjun2.hehe...


Cockroach



xde la takut mana pun
tapi rasa geli kalo serangga ni belari ke arah kaki aku
tapi kalo aku pakai kasut/selipar aku pijak je.hehe...
rasa geli sebab kaki die tu byk bulu2 halus yang menggelikan
lagi satu yang stail terbang2 tu
geli kalo die hinggap kat badan ke tangan ke
selalunye memang aku serang balik lipas terbang ni dengan ridsect
bagi die pening2 pastu...
kill! kill! kill!
die! die! die!



Presentation/Interview



 
 
Baru2 ni ade pegi interview
peh cemas gile perasaan
badan rasa panas tapi menggigil kesejukan
asyik ke toilet je.hehe...
tapi bese ar tu semua orang pun akan rasa macam tu
tapi kalo dah selalu buat mesti dah biasa
xtakut lagi
aku hari tu tiba2 je ada interview
pastu tak prepare ape2 langsung
tu yang rasa cemas tu
so sebenarnye kalo kite betul2 buat persiapan
mesti kurang rasa takut masa nk present
bile kite ade knowledge baru la bersedia untuk apa jua situasi
biasanye takut kene attack balik je.hehe...
 
so setel challenge seterusnya iaitu fears
anda pye fears pulak ape?

3 expressions:

ShErA said...

shera takut pada lintah dan pacat... boleh menjerit sekuat hati...

teha said...

takut lipas ! tak suke laa.. hehe

tough lady :) said...

oo takut lipas.. nnt nak bagi ko lipass la. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...