U Follow Me, I Follow U

Wednesday, October 16, 2013

Canon Photomarathon 2013

Tak sabar nak marathon sekali lagi. Tahun lepas kali ke-2 join Canon Photomarathon. 1st time join saje2 je lagi pun penyertaan percuma masa tu. 2nd time serius nak cari gambar.

Memang adat pertandingan, bila bertanding je nervous semacam je. Semua idea hilang. Tiba-tiba tak reti tangkap gambar. Adoyai...

Canon Photomarathon pertandingan fotografi yang terbesar (setakat yang saya tau la) yang dianjurkan di Malaysia. Pertandingan ini juga ada dijalankan di negara-negara lain contohnya Singapore, Indonesia, Vietnam dan lain-lain lagi. Memang padan la dengan hadiahnya yang lumayan.


Apa yang best mengenai pertandingan ini ialah temanya yang dirahsiakan. Dan setiap tema tu perlu ada kaitan dengan tema2 yang lain. Memang agak tricky la. Tapi tu format 2012. Tahun ni tak tau la macam mana plak.

Yang penting masa ni la kita boleh kenal fotografer tu hebat dengan kameranya atau hebat tergantung je.hehe... Basic rule is no editing allowed. So... Good Luck



0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...