U Follow Me, I Follow U

Thursday, October 17, 2013

Auto-Schedule Update



Sejak kebelakangan ni macam selalu update blog kan. Sebenarnya tulis draft banyak-banyak dalam satu masa. Tapi set auto update pada masa dan hari yang berlainan. Sebab tu macam aktif je. hehe...

Ini salah satu cara nak bagi blog-blog aku terus bernyawa. Kadang-kadang kalau busy tak menyempat nak update blog. So cari satu masa yang menenangkan dan update seberapa banyak post yang boleh. Lepas tu seperate untuk auto update.

Nak tau macam mana boleh tengok sini je. Malas nak cite panjang. hehe...

Blog yang terlibat dalam auto-schedule update:

Blog ini


Blog chord ni update macam biasa.hehe...

So jangan la terkejut kalau tiba-tiba blog update tapi aku outstation atau masuk hutan.hehe...

0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...