U Follow Me, I Follow U

Tuesday, December 25, 2012

EMPIRE...

Sape penah pegi shopping mall Empire Shopping Gallery. hehe... Tadi baru try explore bersama kekasih hati. Tempat tu tak best sangat sebab kecik je. Tapi ada main attraction iaitu World's Tallest Indoor Slide. kalo merujuk kat page ni la.


Macam biasa bile sampai tempat parking mesti kene marking tempat parking dulu. Karang sesat tak pasal-pasal. hehe...



Sampai-sampai je dah nampak slide ni. Tinggi jugak. hmmm...




Sebelum tu jalan-jalan dulu cuci mate.hehe...




Syoknye die dapat shopping...




Ok dah sampai ke puncak slide ni



Top view




Haaa ni view bile dah turun. Laju gak turun slide ni. Cost pun takde la mahal sangat. Sekali slide RM10. Kalo dua orang RM15. Ok la... atlest merasa.hehe...

Pasni tak datang dah tempat ni. Sebab tak banyak tempat best.hehe...


0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...