Blogwalking sampai tahun 2020...

Sejak semalam rajin pulak nak update blog. Padahal dah berbulan-bulan tak update.hehe...
Hari ni bersiar-siar blog rakan-rakan yang ada. Tersinggah la pulak kat blog ima zaimi ni. Macam best je test yang die buat ni. So nak try seround kat link ni. Hasilnya...




Application test ni meramal siapa diri kita menjelang Malaysia 2020 nanti. huhu...
Apa-apa pun application ni memang interactive dan menarik.
Tapi possible career paths tu macam tak best je.hehe...

Comments

i M a Z a i M i said…
Eh, sama!

Oh, hi creator of the next Ebay! hehe
cawanmerah said…
sama macam ima?
aku saspek, korang punya percutian tu pilih yang adventure, kan? haha

Popular Posts