U Follow Me, I Follow U

Wednesday, July 11, 2012

Happy Belated Bought Day

hahhaaa... lama sgt xupdate padan muke.
di sini saya ingin mengucapkan happy belated boughtday kepada my Canon EOS 550D (2 Tahun) yag jatuh pada 22 June dan kepada Guitar Purple (3 Tahun) pada 4 July.




Camera ni dah 2 tahun berkhidmat.
Paling jauh dah merantau ialah ke tanah arab.
Paling tinggi pernah jejak ialah puncak Gunung Rabong sebanyak 2 kali.
kali kedua naik rabong, camera ni mengalamai detik2 cemas apabila terpercik air dengan kuantiti yang agak banyak.
Tapi nasib baik hanya battery grip je yang rosak.
Alhamdulillah... semoga panjang umur dan teruskan berkhidmat serta menghasilkan karya2 yang menarik.





Ok gitar ni agak sedih sikit
sebab dah lama xmain dan terperap dalam beg je beberapa bulan ni
tak ingat bila last main
sebab malas nak main, kena setup amp & gadget bagai
so agak malas
skrg ni asyik layan acoustic je sebab senang capai & nak practice plucking. hehe...
ape2 pun happy boughtday.
maybe kalo ade rezeki kite main battle lagi.hehe...

0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...