Update untuk hari2 sebelum ni

Salam smua. Alhamdulillah sempat gak nak update blog. Sebelum2 ni agak busy. Pertama sekali ada game ragbi interkolej. So jadual agak padat dengan training dan keletihan badan. Alhamdulillah aku terpilih unutk 1st team. 1st time blaja main ragbi dan 1st time dapat main 1st team. Kalah peringkat kumpulan. Kami 1 group dgn team2 kuat. Menang 1 game kalah 2 game. Game ketiga aku tak sempat main sebab masa tu dah nak start demam.




Setelah sekian lama tak demam, akhirnya wabak tersebut datang balik. Berjangkit dengan roomate kot. Tapi masa tu memang ramai orang demam pun. Musim kot. Last kene demam rasanye masa buat umrah hari tu. Alhamdulillah sekarang dah ok. Badan kembali sihat.

Sekarang ni mula busy dengan training bola pulak. Kuat betul aku bersukan kali ni. bagus2 majulah sukan utk negara.hehe

Owhh ye sebelum tu hujung minggu lepas sempat join Canon Photomarathon kat Pavilion KL. Ni 2nd time aku join. Sebelum ni join kat Sunway Lagoon tahun 2009 kalo tak silap. Masa tu memang join saje2 sbb entrance fee free. So saje cari pengalaman. Kali ni masuk betul2 nk bertanding. Sebab ada entrance fee RM20 kot. Tapi theme kali ni memang agak mencabar. Di tambah pulak masa ni aku tak sihat lagi. Masih batuk dan seseme skit. So energy agak kurang la. Idea pun cepat ketandusan. Tapi cuba juga buat yang terbaik. Tunggu jelah resultnye ek

Hujung minggu ni dan sepanjang minggu depan pulak akan padat dengan aktiviti rekreasi pulak.muehehe...

Comments

Popular Posts