U Follow Me, I Follow U

Friday, September 9, 2011

Mari cube think positive isu topap


berblogwalking dan pinjam gmbar ni dari robot comel




ramai orang komen negative pasal isu ni
aku pun sama gak
tak tau la ape relevant nye topap naik 6%

tapi cube kite positive tingking pulak.hehe...

1. Dorg xcukup duit kot. so mintak skit kat pelanggan topap
2. Mungkin nak menggalakkan orang ramai pakai line pulak
3. ......ok aku dah takde idea.hehe...
4. korang la plak kasi positive thinking.hehe...

14 expressions:

ShErA said...

rasanya nak mengurangkan kadar sosial pun boleh juga... ye la... sms pun menjadi penyumbang masalah sosial... tak pun, kalau top up naik orang akan mula berjimat cermat... guna bile perlu saja... yang tak perlu ketepikan...

Asyraf Azizan said...

@ShErA

hmmm mungkin gak tu.

Lucu said...

bila difikirkan,npa xkenakn 1% je kt pgguna, sdgkn sblum ni syarikt dh tggung dh 5%, kalau naik 6% peratus, syarikat stil bole tggung 5 n bg 1 kt pgguna,,, but y tba2 suma 6 pgguna kna tggung sumanya.. pk untung je ker?

anismelon said...

heee..nasib anis topup sebulan sekali je 10hengget..xkisah sngt la sal 60sen toh..

aimi said...

top up ohhh top up :)

BisMi Aishah said...

positive nye ialah..heeeheee
market sale diorg akan lebih meningkat...

RinsyaRyc said...

hehe... Mmng bnyk la org merungut.. Kitapun merungut..

>>Lama2 biasalah tu.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/
BulatMata

Mohd Izzar said...

rakyat didahulu kan..heheh~~

mir_mir said...

argh nape naik lak nih...

Asyraf Azizan said...

@Lucu
tu ar pikir nk untung je

@anismelon
wow cmne gune sbulan rm10 je tu

@aimi
hehe...

@BisMi Aishah
kalo smua org pakat boikot xnk beli nnti cmne.hehe

@RinsyaRyc
kalo biarkan nnti makin naik lak cukai tu beberapa tahun akan dtg.hehe

@Mohd Izzar
dahulu lah sgt.hhehe...

@mir_mir
tu ar xbest kan :(

APAN said...

mungkin mereka cuba mencari dana utuk beli berlian baru.haha...

ieyza afieyna said...

mak ai.. kena jimat cermat kdit la nmpaknye pasni...huhu

Said Saiful Fazli said...

xbleh salah kan dunia kalu mereka naik hrga.. upgrade diri kita supaya leh kita kejar arus dunia..
kalu tidak ini je keje... komen, komen, komen dan komen tp xdpt ubah pape...

Asyraf Azizan said...

@APAN
beli berlian baru?

@ieyza afieyna
haah. kene berkimat cermat le kite

@Said Saiful Fazli
betul tu.jadikan ia satu cabaran utk upgrade diri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...