U Follow Me, I Follow U

Monday, September 5, 2011

KEJAM! Seksa kucing xkasi makan sampai mati

tadi cek2 kat wall FB ternampak post dari www.syoknyadownload.com

Video menunjukkan  kucing2 yang diberi amanah oleh tuannya untuk dijaga oleh Petknode, PJ dibiarkan kelaparan selama seminggu dan ada yang mati kebuluran

ni alamat kedai tu (Sumber dari FB Petknode)
PETKNODE ONLINE PET STORE (00182351-K). 
F001B Aras 1 Plaza Seasons Square 
Jln PJU 10/3 D'sara Damai 
47830 Petaling Jaya, Malaysia





 



OWNER2 PETKNODE

Shahrul Azuwan bin Adanan 
821017-10-5289 
Lot 2739, PT No 1426 Taman Genting Permai 44300 Batang Kali Selangor 03-60574134 

Yushairi bin Khairuddin 
820227-05-5107 
605, Lorong Anggerik 18 Jalan Anggerik 4 Bandar Sunggala 71050 Port Dickson Negeri Sembilan 

Ni sumber dari komen2 YouTube  kat video atas ni


gambar bawah ni pulak sumber dari 











Saya cube untuk masuk website http://www.petknode.com.my/
tapi xdpt. server not found

search kat google dpat blog ni



 ni sumber twitter http://twitter.com/#!/petknode

 nk jimat kos sangat sampai MATI???



 Ni plak Facebook


Janji nak provide 24/7 GOOD CARE. tapi macam mana boleh sampai jadi macam ni???




Ni pulak lokasi kedai tu sumber dari Google Maps


Sangat emosi bile terbace post tersebut.
kemudian buat research skit kat internet dan bertambah emosi bile tgk statement
JIMATKAN KOS, BUKAN KUALITI, PROMOSI HARI RAYA

aku ni dah la penggemar kucing
tengok lak kucing2 tu dikurung dibiar mati
sedeynye T_T
aku berharap ada pihak yang bertanggungjawab amik tindakan tegas

8 expressions:

Farah Liyana said...

kejamnyer dorang >.<

Asyraf Azizan said...

KEJAM SGT!!!

Mohd Izzar said...

adei..kejam ny..
sbb nk jimat kn kos, sggup wt cmtu..

Asyraf Azizan said...

tu la psl.kejam gile

dotdlegend said...

aku yg bukan peminat kucing pun geram.. bisnes nak untung je.. huh..

Asyraf Azizan said...

nk untung sgt. skrg dh memakan diri sendiri

Asyraf Azizan said...

@Asyraf Azizan

testing2

Unknown said...

Assalammualaikum.... utk pngthuan smua... sbnarnya mreka di sabotaj oleh kedai hotel kucing brdkatan mreka. Mreka d kjar dgn kayu oleh skumpulan samseng yg d upah oleh kdai trsbut... sbbnya iri hati di petknode rmai customer yg hntar kucing dan kurang customer hntar kucing pd kdai trsebut... yushairi tu seorang yg pnyayang... kucing2 dan anjing trbiar pun die rawat di petknode. Cme mslahnya die lari sbb takut d pukul... die mmng genius tp dlm mngatasi mslh die msih blum brpnglman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...