U Follow Me, I Follow U

Friday, September 30, 2011

akhirnye sempat update

Last post 20 Sept 2011
Hari ni 30 Sept 2011
tak sempat nak update blog
byak event sejak kebelakangan ni
keje master pun dah bertimbun
internet pun agak lembab kadang2
sorry kawan2 dah lama tak blogwalking & baca post2 korang



Minggu lepas agak busy dengan event kat kolej iaitu event KAMI 5th
Event yang diadakan setahun sekali kat Kolej Kelima 
yang bertujuan untuk merapatkan jurang antara senior dan junior
Event ni combine dgn Sambutan Hari Raya Kolej Kelima
sebab masih bulan Syawal kan
Alhamdulillah semunya berjalan lancar.



Lepas tu dapat job as photographer kat Kuantan
jadi OP untuk seminar member
Satu pengalaman yang baru
tak pernah lagi shoot seminar sebelum ni
Walaupape pun thanks epul coz offer job ni





Sekarang ni tengah preparation untuk ragbi interkolej UPM
1st time aku main ragbi
sebelum ni pernah main, tapi jadi sub je, training pun tak turun, kire tak reti main la
kali ni memang tiap2 petang training & buat fitness sendiri
so good luck 4 me.hehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...