Maaf lama x update...

Assalamualaikum...
wah lama betul tak meng update blog ni.

SELAMAT BERPUASA SEMUA.

azam puasa kali ni nk cukup puasa, cukup tarawikh, khatam al-quran n hidupkan 10 mlm terakhir. Insya Allah...

Kad raya telah siap di edit. teringat dulu2 masa degree kat upm main tukar2 kad raya dengan budak2 K5. hantar by hand je. Tahun ni kad raya special skit dan tahun ni berniat nk pos kepada kenalan2. dah lama tak main pos2 kad raya ni. masa kecik2 dulu rajin la main pos2 kad raya kat sedara mara.hehe

so kepada sesiapa yg nak kad raya daripada saya sila kasi alamat anda kepada saya. hehe...

Selamat beribadat semua...

Comments

Anonymous said…
Salam ramadhan, selamat beribadat. semoga semua hasrat sepanjang bulan ramadhan kali nie tercapai dan mendapat rahmat dari Allah~ =)

Popular Posts