Kad raya dalam proses...

Alhamdulillah setel memproses kad raya hari ni untuk dipos esok.
Sebanyak 75 keping kad raya tahun ni telah dicetak,  ada yang akan dipos dan ada yang by hand je.
Kepada sesiapa yang dapat sile simpan elok2 ye. Kalo bleh gantung kasi orang nampak.hehe...
Yang tak dapat tu mungkin anda tidak memberi alamat kepada saya, so cuba lagi tahun depan.
Ni first time pos2 kad raya, so harap2 sampai la ke tuan alamat masing2. hehe... Neves gak ni.
Bile nak sampai tu tak tau la. Harap2 Korang terima kad ni sebelum raya. Insya Allah...




Selamat Menjejaki Lailatul Qadar...

Comments

botol said…
aku dapat kat peti surat ke kat tgn?hehe
Asyraf Azizan said…
haaa tu kene tunggu la botol. suprise
botol said…
aku tgu...aku nak dua2 skali..haha
i M a Z a i M i said…
hopefully ada utk sy :D
Asyraf Azizan said…
Botol: satu cukup. xleh tamak.
Ima: insya Allah ade. hehe...

Popular Posts