My Movie Review: X-MEN: First Class





X-MEN: First Class... Hampeh pye cite. Bosan, slow and steady. Aku pun tak tau mana klimaks die. Bagi aku tak berbaloi la nk tengok wayang cite ni. takde grafik2 yang gempak pun. Jalan cite yang simple. Cerita berkisar mengenai sejarah awal Magneto dan Prof X. Daripada stranger, menjadi sahabat, akhirnya menjadi musuh. Sejarah awal Mystique, Beast. Serta bermulanya peperangan antara manusia dan mutan.

Ada lagi watak lain macam Azazel. Ni bapak kepada Nightcrawler. Ade power teleport2.
Havok pulak adik kepada Cyclop. Ade power lebih kurang gak laser2 merah.
Itu je watak yang kenal. Yang lain xkenal sangat.huhu...

Part yang paling best aku rasa masa part Wolverine. Dialog die best "Go fuck yourself". haha...

Overall rating aku kasi 3 star. Best tengok kalo dah tengok X-MEN yang sebelum2 ni. Nampak die punye kesinambungan cite. Tapi kurang action and grafik. Baik download je la.hehe...



Comments

aswadz said…
laaa... x best ke? aku rasa best je...
Asyraf Azizan said…
xcukup memuaskan.hehe

Popular Posts