Jalan-jalan hari Ahad



Ahad semalam sempat keluar jalan2 ke MATTA FAIR. Saje nk usha2 tempat2 percutian yang menarik bersama rakan2. Ahad semalam last day MATTA FAIR.


Sampai2 je singgah ke Karnival Pendidikan MARA dulu sebab ada member nak cari tempat blaja utk further study. Tak tau plak kat PWTC tu byk ekspo sekarang. Ekspo kecantikan wanita ade, ekspo digital ade. So jalan2 je la satu PWTC tu.



Nampak signboard UPM plak.hehe... singgah jap tengok ape ade.


Booth UPM. sempoi gak. Selamat menyambung pengajian di UPM ye semua.hehe...



Hari terakhir di PWTC masih ramai lagi orang berpusu-pusu...

Hmmm... Indon ni mcm best je


Adakah percutian kali ini akan ke luar negara???






Next MATTA FAIR pada tarikh yang tertera di atas.


Dah penat jalan2, layan Kenny Rogers seround

p/s: rindu nak pegi Bali lagi.hehe

Comments

Popular Posts