U Follow Me, I Follow U

Tuesday, February 15, 2011

T.E.S.T

Sekarang musim test. Kepada budak2 degree memang tgh sibuk memeningkan kepala dengan pura-pura study. Kepada beberapa rakan yang baru sambung belajar juga sedang acah-acah study ditengah malam. Kepada aku dan rumet, zaman test2 dah habis, tapi bakal bermula zaman penyelidikan dan pembentangan yang berterusan.hehe...

Tapi bila dikenang balik, memang rindu zaman degree dulu. Masa 1st year meriah skit sbb study group ramai2. Lebih2 lagi bile nak final exam. Macam stail study ade.hehe... 2nd year dah kurang skit study group sbb ade yang tukar course dan sibuk dengan zaman MTM. Tapi still ade lagi study group2 kecil. Yang bestnye bile dah tension study layan game wrestling ramai2.hehe... 3rd year banyak study sendiri dah. Sebab nak lebih fokuskan. Kalo ramai2 macam2 jadi karg.hehe...

So kepada rakan2 yang sedang asyik study tu, GOOD LUCK and DO YOUR BEST. jangan bawak toyol dan potong slide.hehe...

0 expressions:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...