U Follow Me, I Follow U

Tuesday, January 25, 2011

Menang Contest UPM



Assalamualaikum...alhamdulillah pagi tadi cek inbox Facebook dapat mesej dari page Facebook UPM (sile like) yang aku menang hadiah mini contest teka gambar kat page Facebook UPM. Sebelum ni pernah try tapi tak bernasib baik. Tapi kali ni dapat.huhu...

Hadiah yang berupa Diari UPM. Diari tu memang cantik. Kalo korang nak tgk kene la join contest ni.huhu








Inilah gambar yang aku teka tu. Peraturan contest tu just suh teka lokasi tempat gambar ditangkap. Lokasi gambar ni di Postgraduate Room kat Library UPM (aku pernah masuk sekali).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...