Wonderful of Bali day first


1st day...Canon team are prepared for duty.huhu (rugi ar xde widelens). Bertolak ke LCCT, naik Air Asia terbang ke Bali. (First time aku ke LCCT & naik Air Asia. tahniah diucapkan).

menjadi model troli sementara menunggu saat untuk check-in

Peace no war


flight sedikit delay. berlepas dalam pukul 6 ptg kot. View masa dari dalam jet masa tu sunset. cantik sgt. rasa macam nak keluar jap dari eroplen tu dan photoshoot jap.

Denpasar Airport, Bali, Indonesia...

di sambut dengan kalungan bunga. wangi bunga ni. mungkin dorang tau yang kami ni tak mandi lagi kot.huhu

sampai-sampai je aktiviti pertama kami ialah makan.huhu. makanan simple je. yang dalam daun pisang tu ada nasi putih. ada lauk ikan masin, tempe dan ulam-ulam skit. yang specialnya ada ikan terbang.huhu

ini lah ikan terbang. (maaf model kos rendah. huhu)

Pekena dengan air teh tanpa gula dan soya cincau

Masing-masing muka lapar

Jemput makan semua...

lepas makan terus gerak ke hotel. nama hotel kami White Rose. bilik aku di Allamanda 3001 bersama seorang roomate yang stay di Baung 1004. Hotel tu dekat dengan tempat pengeboman Bali. huhu... gambar atas ni tugu peringatan mangsa2 kematian (clubbing tak ingat dunia ar tu)

kat situ juga memang meriah dengan pusat hiburan

Beg dah sampai dulu di hotel

Sebelum check-in hotel, lepak-lepak dulu di lobi pekena jus 2 layer, oren & tembikai.

ini bilik kami

Comments

aDyLLa OmaR said…
wah3..br nk wt entry cmni..hehehe...

sweet memo in bali with everybody..do keep in touch!
=))
sarachan said…
nak tgk pic yg laen.. best2.. tgk pic je pn mcm rs da g sane je..
dot said…
oit,,, model murahan??
ehem2..
Asyraf Azizan said…
kos rendah la dot :)
dot said…
ooo ok2.. salah faham.. ;p
nabiLa athiRa said…
3001 busuk..byk kali masuk pon bau tak hilang2...

Popular Posts