format terbaru on the road

format lepas nampaknya berjaya,
tapi ada sedikit salah faham,
jadi kita update format terbaru.

1. pastikan ada peserta untuk on the road.
2. pastikan ada kenderaan untuk on the road.
3. tidur bersama untuk memudahkan aktiviti kejut mengejut.
3.1 kalau tak tidur bersama, pastikan overnight tak tidur.
4. apa yang berlaku semasa on the road, akan habis masa end of road.

last updated 03/08/08

Comments

epul said…
tambah lagi satu..'balik OTR,sembahyg subuh sesama' pihak perempuan, siap2 bwk telekong..

tips; utk bhgian pastikan ada kenderaan tu, cara memohon mestilah di lakukan mengikut piagam..ok? hehe
dotdlegend said…
yelaaa lehe....
okies laa tu..
pembetulan.. sebelum pergi OTR solat jemaah,,
setuju ngan format epul tu..pasal kenderaan tu...
hahah sori epul...
ahah epuL..kami solat dlu r bru OTR..yg pentingg..lehe maintain jd geng pengejut subuh =))
AKU said…
tuka sket...

utk mmudahkn proses pencarian knderaan...kunci kereta haruslah diletakkn di tempat yg mudah dicari...
AKU said…
sori of topic sat...

sape nak beli baju bloggers cpat tempah...komen name dgn saiz kat aku scepat mungkin...sori there is no lengan pnjang
ai bertambah2 lak format ni.
nk dapatkan persijilan ISO ke?
::EPUL:: said…
Kunci kereta tidak boleh diletakkan di mana2.. takut penyelewengan yang semakin menular.. kita kena ikot format ISO, isi borang seminggu sebelum..
ok?
bile nk on the road lg kwn2

Popular Posts